header

Verhuur van mobiele stroomgeneratoren en aggregaten op aanhangwagens

Bavatech verhuurt mobiele Europower stroomgeneratorsets op aanhangwagens, van kleinere tot middelgrote vermogens, van 11 t/m 24/48 kVA, compleet met bekabeling, verdeelkasten en andere randapparatuur, en draagt ook zorg voor het transport naar en retour van de gewenste locatie.
Alle machines zijn in industriele uitvoering en veelal voorzien van gestabiliseerde uitgangsvoeding en isolatiebewaking.
Er zijn machines voor 400 V en 230 V beschikbaar.
Op verzoek van de klant is het mogelijk om d.m.v. verschillende configuraties rond 90kVA te laten leveren.

Indien gewenst behoort levering door geheel Nederland tot de mogelijkheden.
Specialisatie is de verhuur tegen een z.g.n. All-in uurtarief incl. alle brandstofverbruik, alle bijbehorende randapparatuur zoals krachtstroomkabels e.d. , transport naar en retour van de locatie in een regio van 25 KM, service/onderhoud en premie bedrijfsaansprakelijkheids en diefstalverzekering.
Hierbij is tevens ook de monteur/elektricien inbegrepen die zorgt draagt voor de bediening van de machine en het aansluiten van uw elektrische installatie en apparatuur.
Lees verder op de pagina: Verhuur mobiele Generatoren en aggregaten

Reparatie en onderhoud
Met name reparatie en onderhoud aan de machines van kleinere tot middelgrote vermogens.
Er kunnen reparaties en onderhoud worden uitgevoerd op motorisch, mechanisch, elektrisch en electronisch gebied worden uitgevoerd en tevens NEN - 3140 veiligheidskeringen.
Lees verder op de pagina: Reparatie

Levering van nieuwe machines
Wij verzorgen indien gewenst ook de nieuwlevering van stroomgeneratorsets van het kwaliteitsmerk Briggs &Stratton en Europower en alle onderdelen hiervoor. 
Lees verder op de pagina:  Levering van nieuwe machines 

Ontwikkeling van beveiligingssystemen
Bavatech houdt zich ook bezig met eigen ontwikkeling en productie van isolatiebewakings-systemen in z.g.n.
`` Plug & Play `` uitvoering in alle gewenste vermogensversies in zowel 230 V als 400 V versie voor o.a. mobiele generatoren en aggregaten.
Hiervoor worden o.a. Bender componenten toegepast.
Lees verder op de pagina:  Ontwikkeling en produktie

[[short]]