header2

 

Ontwikkeling en productie extern isolatiebewakings systeem met Bender IR 423-D43-2 bewakingsrelais leverbaar in alle gewenste vermogensuitvoeringen in zowel 400 V en 230 V versie

Sinds begin 2018 is Bavatech opgestart met de eigen productie van een zelf ontwikkeld extern z.g.n. "Plug & Play" Isolatiebewakings systeem voorzien van een Bender IR 423-D43-2 bewakingsrelais, volledig conform de NEN-1010 normen.

Bavatech Isolatie-bewakingssysteem
Dit systeem is o.a. specifiek bedoeld voor mobiele stroomaggregaten en is een bescherming tegen eventuele optredende kortsluiting in de gevoede installaties en is vele malen veiliger als aarding via een z.g.n. aardlekschakelaar en. aardpen.
De laatst vermelde is bij gebruik van dit systeem totaal overbodig, en in de praktijk soms helemaal niet toepasbaar, bijv. bij een verharde ondergrond.
Isolatiebewaking is o.a. in de bouwsector verplicht.
Alle verhuurmachines van Bavatech zijn reeds, of zullen op korte termijn standaard met dit systeem worden uitgerust.

Voor meer uitvoerige technische informatie:  zie:  www.benderbenelux.com
Zie: Oplossingen - Mobiele stroomgenerator.

Het externe systeem is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige merk- componenten en is ingebouwd in een solide stalen kast en is leverbaar in alle gewenste vermogensuitvoeringen in zowel 230 V als 400 V versie.
Naar specificatie van de klant zijn werkelijk alle gewenste uitvoeringen op verzoek leverbaar.
Het zal ook voor verkoop aan andere gebruikers worden aangeboden.
Volledige elektrische ombouw van een bestaande reeds in gebruik genomen machine naar toepassing met dit systeem wordt hiermee overbodig.
Ook kan het systeem indien gewenst, afzonderlijk voor aansluiting op meerdere individuele gelijkwaardige machines met het zelfde uitgangsvermogen worden gebruikt zonder ombouw van het machinepark.

Richtprijzen inclusief alle benodigde montagedelen en instellingen op uw machine:
230 V uitvoering t/m 8 kVA, voorzien van 2 x randaarde uitgang.
V.a.  € 700,00 excl. BTW.
400 V uitvoering t/m 24 kVA, voorzien van CEE 5-polige uitgang.
V.a. € 850,00 excl. BTW.

Dit systeem is eventueel ook zeer bruikbaar voor andere mobiele spanningsvoorzieningen waar geen directe aardaansluiting voorhanden is:  zoals bij mobiele werkplaatsen, bergingsvoertuigen, servicebussen en campers e.d.


                                                                  Nieuwe ontwikkelingen

Bavatech heeft de intentie om zich in de toekomst voordurend bezig blijven houden met aanpassing en doorontwikkeling c.q produktie van het eigen machinepark zoals b.v toepassing van z.g.n. Hybride uitvoeringen met accusystemen en zonnepanelen, en toepassing van andere brandstoffen, die de omgeving minder belasten met geluid en uitstoot van emissies.
Met name om de toenemende aandacht voor de omgeving en de toenemende druk van overheden en milieulobbyisten.
Waarbij echter de vraag mag worden gesteld wat realistisch is en wat niet.
Ook zal op de kortere termijn de ontwikkeling en produktie van externe inverter of AVR systemen in ``Plug&Play`` uitvoering ter hand worden genomen als uitbreiding van het leveringsprogramma.

 

 

[[short]]